Byld creëert een thuis in vastgoed

Byld staat voor een nieuwe aanpak waarbij we wensen, wet-en regelgeving en duurzaamheid combineren om één integrale oplossing te bieden. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor een specifieke dienst, zoals een projectbegeleiding, haalbaarheidsstudie of mjop. Maar juist in onze totaalbenadering zit de grootste meerwaarde. We schuiven graag zo vroeg mogelijk aan en leveren desgewenst turn-key en risicodragend op.

Onze achtergrond

Door onze achtergrond binnen de bouw, installatietechniek, architectenwereld, aannemerij, projectmanagement- en ontwikkelbureau ’s, woningstichtingen en zorginstellingen, hebben wij naast ons vakgebied veel kennis opgedaan ten aanzien van verschillende culturen en doelgroepen binnen deze organisaties. Wij begrijpen de taal van elke schakel en vertalen deze naar duurzaam en flexibel vastgoed. Naast onze sociaal-technische aanpak, transparantie en flexibiliteit, onderscheiden wij ons dan ook hiermee. Onze kennis en ervaringen delen wij graag met u om te komen tot een maatwerkgericht resultaat.

Compact, persoonlijk, direct

Met een compact team van specialisten houden we er een no-nonsense instelling op na. We brengen partners bij elkaar die er net zo over denken en hebben vaak aan een half woord genoeg. Samenwerken en teamwork staan centraal, tegelijkertijd heeft ú altijd één vaste contactpersoon. Hij of zij is uw aanspreekpunt en maakt alle beloftes persoonlijk waar.

Wat wilt u uit uw gebouw halen?

Onze vastgoedklanten vinden in Byld de no-nonsense partner die snel schakelt en oog heeft voor een maximaal rendement. Zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties en bedrijven vinden in Byld de adviseur die totaalontzorging biedt op weg naar een duurzaam en onderhoudsarm gebouw dat volledig op de gebruikers is gericht.

Samen komen we verder

Wij gaan verder waar een ander stopt. Omdat we van mening zijn dat ieder zijn expertise heeft, richten wij ons op onze eigen kwaliteiten. Tegelijkertijd vinden wij het van het grootste belang dat dienstverlening naadloos op elkaar aansluit.

Wij willen jou ontzorgen bij jouw specifieke vastgoedvraagstukken. Wanneer wij echter zelf niet de expert zijn op een bepaald gebied van het vraagstuk, schakelen we partners in. Zij gaan verder waar onze eigen expertise ophoudt en andersom. Zo profiteer je van specifieke expertise én van de transparantie en het gemak van één aanspreekpunt. Helder en vertrouwd.

Vijf kernwaarden

Bij Byld doen we alles wat we doen met vijf kernwaarden als uitgangspunt. Zij zijn richtinggevend voor ons

Betrouwbaar

afspraak is afspraak, Byld als hoeksteen van elk project

Kwaliteit

we zijn trots op elke afgeronde opdracht en gaan altijd voor duurzame kwaliteit

Persoonlijk

een compact team van betrokken specialisten staat persoonlijk voor u klaar

Klantgericht

een compact team van betrokken specialisten staat persoonlijk voor u klaar

Flexibel

continu meebewegen en snel schakelen is onze kracht